Op karakter

Eerste helft: 0-0

Opstelling KVC Westerlo: Van Langendonck, Janssens, Yameogo, Seigers, Soumah, Seydoux, Keïta, Van Eenoo, Alici, Vetokele, Çiçek

KVC Westerlo begon vol goede intenties aan de eerste helft. Na 10 minuten was het Christophe Janssens die Seydoux door de poort loodste. De Zwitser koos voor een lage voorzet maar Seth De Witte wist de bal nog net voor Atabey Cicek weg te werken. In minuut 25 was het opnieuw Westerlo dat voor dreiging wist te zorgen. Baris Alici dribbelde de ganse Deinze defensie en doelman maar trapte naast de bal. Dit was de ultieme mogelijkheid voor Westerlo om op voorsprong te klimmen. Deinze was 2 maal gevaarlijk via De Witte en De Belder maar beide heren kregen hun doelkans niet binnen het kader.

Tweede helft: 0-1

Na rust was het Deinze dat als eerste gevaarlijk was. Challouk stifte de bal in het zestienmetergebied waar De Witte de bal kon afleggen voor spits Mertens. De belg knalde de bal hard voorlangs. Enkele minuten later viel het doelpunt aan de overzijde! Cicek kapte knap zijn rechtstreekse tegenstander uit en trapte zonder aarzelen op doel. De bal week af waardoor hij in een boog over de goalie van Deinze op de lat stuitte. Vaesen was goed gevolgd om in de herneming de bal in een leegstaand doel te werken. De jonge Westelse aanvaller mocht na een halfuur spelen al invallen voor de geblesseerde Vetokele.

Onze kemphanen winnen op karakter en zijn zo al zeker van een vierde stek in het klassement. Komende zaterdag volgt de laatste wedstrijd tegen de jonkies van Club NXT in eigen huis.

Verslag geschreven door: Ruben Van Elst
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA