TICKET- & ABONNEMENTENINFORMATIE

⚽ REGELS EN AFSPRAKEN ⚽

👉 Tickets kunnen in voorverkoop worden aangekocht online of tijdens de openingsuren van de fanshop.
👉 Op wedstrijddag kan men vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd ook aan de loketten een ticket bemachtigen (op voorwaarde dat de voorziene wedstrijd niet is uitverkocht).
👉 Het telefonisch reserveren van tickets of aanvragen via mail (uitgezonderd rolstoelgebruikers + begeleider, zie onder) gaat niet.
👉 Wanneer u uw ABO vergeet of kwijt speelt op wedstrijddag, dient u een nieuw ticket te kopen aan onze loketten. U kan in de week volgend op de wedstrijd langskomen tijdens de openingsuren om het probleem op te lossen en een eventuele terugbetaling te krijgen (op vertoon van gekocht ticket).

⚽ NIEUW: CASHLESS BETAALSYSTEEM ⚽

👉 Vanaf komend seizoen zal jouw ABO ook een betaalkaart worden waarmee je kan betalen bij alle drankstanden als ook in de fanshop.
👉 Indien je nog jetons (blauwe, gele of witte) thuis hebt liggen kan je deze inwisselen tot 30 september 2021. De waarde van je jetons wordt dan op jouw betaalkaart overgezet.

ABONNEMENTSINFORMATIE

TICKETINFO THUISSUPPORTERS

ZITPLAATSEN TRIBUNE 1 VAK A VAK B
Volwassene € 15* € 20*
Jeugd 12-15 jaar € 8 € 10
Jeugd -12 jaar € 4 € 5
ZITPLAATSEN TRIBUNE 2+3+4 VAK J2-K-L-M-N VAK G (sfeervak)
Volwassene € 15* € 10*
Jeugd 12-15 jaar € 8 € 5
Jeugd -12 jaar € 4 € 2,50
STAANPLAATSEN TRIBUNE 2+3 VAK J1-O
Volwassene € 10*
Jeugd 12-15 jaar € 5
Jeugd -12 jaar € 2,50

*5€ toeslag op volwassene-tarief bij 2 topwedstrijden.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers kunnen een gratis ticket bekomen, hun begeleider betaalt 8€. Voor beiden is er ruimte voorzien in vak J2. Zij dienen hun ticket in voorverkoop af te halen op het secretariaat. Indien dit niet mogelijk is dienen zij hun ticket te reserveren via ticketing@kvcwesterlo.be. Het ticket zal dan tijdens de wedstrijddag worden klaar gelegd aan de loketten.

TICKETINFO BEZOEKENDE SUPPORTERS

Tickets kunnen aangekocht worden in voorverkoop via het secretariaat van de bezoekende club of aan de loketten op de wedstrijddag, dit vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd (op voorwaarde dat de wedstrijd niet uitverkocht is).

BESCHIKBAARHEID

Tickets worden een 2-tal weken voor de wedstrijddag ter beschikking gesteld bij de bezoekende club.

ZITPLAATSEN OVERDEKT VAK H
Volwassene € 15*
Jeugd 12-15 jaar € 8
Jeugd -12 jaar € 4
STAANPLAATSEN OVERDEKT VAK I
Volwassene € 10*
Jeugd 12-15 jaar € 5
Jeugd -12 jaar € 2,50

*5€ toeslag op volwassene-tarief bij 2 topwedstrijden.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers kunnen een gratis ticket bekomen, hun begeleider betaalt 8€. Voor beiden zijn er plaatsen voorzien in vak H. Zij dienen hun ticket op voorhand te reserveren via ticketing@kvcwesterlo.be. Het ticket wordt dan tijdens de wedstrijddag klaar gelegd aan de loketten.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA