SCOUTING

SEIZOEN 2020-2021

Onze persverantwoordelijke is Roger Verhaert (roger.verhaert@kvcwesterlo.be). Hij is al meer dan 50 jaar aan onze club verbonden. Zijn dochter Christel is op de wedstrijddagen nog altijd zijn helpende hand.

Rechtstreekse interview-afspraken met spelers en technische staf zijn niet toegestaan. Hiervoor dien je steeds onze Operationeel Manager Peter Boons (peter.boons@kvcwesterlo) te contacteren. Hij zal ervoor zorgen dat de aanvragen/afspraken binnen de kortste tijd worden behandeld/geregeld. Ook andere media-gerelateerde zaken moeten eerst via hem passeren.

PERSTRIBUNE/PERSZAAL

Wens je als journalist plaats te nemen op onze vernieuwde perstribune? Dan moet men zich accrediteren via info@sportspress.be
Accreditaties zijn verplicht en worden per mail aangevraagd, ten laatste 48u voor de wedstrijd. Je moet enkel jouw naam, de nummer van jouw perskaart en jouw medium vermelden. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd kom je op de officiële lijst terecht en zorgen wij ervoor dat je vanaf dit seizoen ook een geldig inkombewijs hebt.
Dit inkombewijs kan je gaan afhalen aan het loket UITNODIGINGEN.

INTERVIEWS OP WEDSTRIJDDAGEN

Exclusieve mediarechtenhouders krijgen steeds voorrang bij het afnemen van interviews.

Radiozenders kunnen interviews afnemen in de mixed zone NA de wedstrijd en NA de persconferentie.

De persconferentie zal ongeveer een half uur na het eindsignaal plaatsvinden in de perszaal. Beide trainers zullen daar het verloop van de wedstrijd analyseren + zullen zij de vragen van de aanwezige pers beantwoorden.

Indien er spelersinterviews moeten afgenomen worden, gelieve zowel bij thuis- als uitwedstrijden steeds Peter Boons te raadplegen. Hij zal ervoor zorgen dat de spelers de pers te woord staan.

SCOUTING

Als echte familieclub hebben wij ook dit jaar een speciale actie voor de vele gezinnen die naar het stadion afzakken. Een gezinsabonnement voorziet een korting van 10% per gezinslid en kan aangekocht worden vanaf minimum 3 gezinsleden. Een gezin komt in aanmerking als ze aan volgende voorwaarden voldoen:

👉 1 ouder + 2 kinderen jonger dan 16 jaar
👉 2 ouders + 1 kind jonger dan 16 jaar
👉 Allen geregistreerd op hetzelfde adres
👉 Allen in hetzelfde vak

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA