COMMUNITY

MISSIE & VISIE

KVC Westerlo maakt graag gebruik van zijn grote impact op de samenleving om een positieve bijdrage te leveren op maatschappelijk gebied. Met het bestuur en alle medewerkers van KVC Westerlo streven wij samen naar een toegankelijke club, die voor iedereen open staat en bereikbaar is, ongeacht iemands afkomst, overtuiging of sociale achtergrond. Zodat iedereen KVC Westerlo kan leven en beleven.

WESTEL CIRCLE

Westel Circle is het samenwerkingsproject van KVC Westerlo met omliggende clubs. Onze club vindt het belangrijk om zich via deze weg regionaal te verankeren. Via dit samenwerkingsverband kan de kwaliteit van de jeugdopleiding van de regionale clubs verbeterd worden. Een win-winsituatie voor allemaal dus.

TEWERKSTELLING

Mensen met een beperking hebben het recht om deel te nemen aan de samenleving. Een ideale gelegenheid hiertoe is zinvolle arbeid in een gewoon arbeidsmidden. KVC Westerlo biedt  de mogelijkheid aan jongeren die een opleiding volgen in het deeltijds onderwijs om competentiegericht te leren werken op onze club. Westel Community stelt zich kandidaat om te fungeren als prestatieplaats voor een werkstraf.

BLOEDINZAMELING

Rode Kruis-Vlaanderen en KVC Westerlo gaan samen op zoek naar nieuwe bloeddonoren. Samen lanceren we een oproep aan al onze voetballers en voetbalfans om zich massaal aan te melden als kandidaat bloedgever.

Onder meer een gerichte stadionactie zal georganiseerd worden. Daarenboven stelt KVC Westerlo zijn accommodatie ook ter beschikking om bloedinzamelacties te organiseren.

FANS MET EEN HANDICAP

KVC Westerlo houdt ook rekening met fans met een handicap. We bieden voor hen een aangepast tarief aan. Houders van een blauwe kaart voor mindervaliden mogen gratis parkeren op parking. Verder proberen we er alles aan te doen om de tribunes zo hard mogelijk aan hun noden aan te passen.

t’ KUIPJE

Tijdens een rondleiding in ’t Kuipje wordt u gegidst in het stadion van KVC Westerlo. Deze rondleiding duurt afhankelijk van de groep een half uur tot 45 minuten. U kan volgende ruimtes bezoeken: Hoofdingang, Themacafé, Grote kantine, Club 1000, Spelerstunnel, Perszaal, Kinezaal, Kleedkamers,…

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA