Niet efficiënt

Bob Peeters moest de wedstrijd van vandaag aanvatten zonder vice-kapitein Lukas Van Eenoo. De West-Vlaming blesseerde zich vorig weekend in de topper tegen Seraing aan zijn schouder en was nog niet 100%. Coach Peeters koos voor hetzelfde concept als vorig weekend en schoof vaste rot Igor Vetokele een rijtje achteruit. Plumain kwam in het elftal om Atabey Çiçek van de nodige steun te voorzien.

Het werd een eerste helft zonder echte 100% kansen. Lommel was met enkele afstandsschoten gevaarlijk maar ofwel stond goalie Berke present ofwel werd het schot geblokt door onze trouwe achterlijn. Zelf kwam Westerlo er een aantal keer gevaarlijk uit via Abrahams. De Zuid-Afrikaan mocht 2 maal op doel besluiten maar 2 maal stak een Lommels been er een stokje voor.

Westerlo begon sterk aan de tweede helft met veel zin en druk naar voren maar vond niet de juiste opening om op voorsprong te komen. De groen-witten vonden wel het gaatje en konden in het slotkwartier de score openbreken. De treffer van Moreno bleek de matchwinnaar te zijn. Onze kemphanen kijken vanavond met een bang hartje naar de wedstrijd van Seraing en zien ook Lommel SK haasje over doen in het klassement.

RECENT NIEUWS

Team Pnt
KVC WESTERLO 55
RWDM 48
KMSK Deinze 39
Waasland Beveren 38
Lierse K 35
Lommel SK 32
RE Moeskroen 30
Virton 20

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA