Maxime Biset: 100 wedstrijden voor KVC Westerlo

100 wedstrijden voor onze kapitein. Dat verdiende een extraatje. Het mediateam ging op zoek naar enkele leuke beelden van onze krijger. Als kers op taart kreeg Biset een persoonlijk brief en foto van ons met daarbij 3 enveloppen. Wat daarmee gebeurde komt u hieronder te weten.

Beste Max,

Op zondag 20 november 2005 rond 17u, heb je voor de eerste keer mogen proeven van het professionele voetbal. Waarschijnlijk zal die dag in het Guldensporenstadion in je geheugen gegrift staan.

Vijftien jaar later speel je nog altijd. 349 wedstrijden heb je nu al op je teller staan, waarvan 101 bij onze Kemphanen. Dit mochten we niet laten voorbijgaan. Je bent onze kapitein en onze rots in de branding.

Tegenwoordig mag je geen vieringen op het veld doen. Daarom een specialleke voor jou. In deze grote enveloppe heb je het eerste cadeautje al mogen ontvangen. Een pracht van een foto. De blik op oneindig, de lange haren nat van het zweet, de open mond om jouw ploegmakkers te sturen en de mannelijke baard om je nog stoerder en aantrekkelijker te maken voor je vrouwelijke fans.

Terwijl je dit aan het lezen bent, is het tweede gegeven al een feit. Op al onze sociale media verschijnt er vandaag om 8u45 een mooie videocompilatie. Het kijken waard, de Max zoals hij is. Vol vuur en passie!

Dan heb je nog de drie enveloppen. Op elke enveloppe staat een nummer. Nummers die je zeker zal herkennen. Het is aan jou om 1 enveloppe te kiezen. Denk goed na! Het kan positief en negatief zijn.

The choice is yours…

Na lang aarzelen koos Maxime Biset voor het nummer 3 (referentie naar zijn rugnummer tijdens zijn periode bij Antwerp). Ook nummer 19 (KV Mechelen) en nummer 2 (KVC Westerlo) behoorden tot de opties. In de enveloppe vond Maxim de boodschap “taart voor iedereen”. Wat in de andere 2 enveloppes zat blijft een geheim.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA