LOMMEL KOPJE ONDER IN WESTERLO

In navolging van het A-team hebben ook de Westelse beloften  Lommel verslagen. De wedstrijd  eindigde op een 3 – 1 zege voor de Kemphanen.

Westerlo begon uitstekend aan de wedstrijd. De eerste aanval was meteen bingo. Een prima combinatie  Beau Schodts naar Maxim Versteeven, één-tweetje opnieuw tot bij Beau die gepast inspeelt op Mohamed Ghorzy die de 1 – 0 op het bord knalt. (2’) Lommel moest eventjes bekomen maar wist toch vrij snel tegen te scoren. Een vrije trap werd voor het Westelse doel iets te gemakkelijk in doel verlengd. 1 – 1. (10’) Gedurende de eerste speelhelft voerden beide ploegen hoog druk en werd er aan een vrij hoog tempo gespeeld. Westerlo creëerde het meeste doelgevaar. Ruben Sierra Cappelletti probeerde het van ver, maar zijn schot ging naast.(30’) Een poging van Mohamed, op aangeven van Hermann Youth, werd gestopt door de keeper.(33’)  Een kopbal van Ruben ging nipt over het doel (35’) Een knal van Yannis Henderix werd door de keeper gepakt.(38’) Een schot van Mohamed zoefde naast de kruising buiten. (38’) Uiteindelijk lukte het Mohamed toch via een vrije trap die rechtstreeks in doel verdween. 2 – 1. De Lommelse doelman zag er niet zo goed uit bij dit doelpunt.(42’) Ruststand 2 – 1. Met een stevige tegenwind werd de tweede speelhelft aangevat. Opnieuw was het Westerlo dat het meeste balbezit opeiste en soms leuke combinaties op de mat bracht. Vrij snel wisten de Kemphanen opnieuw te scoren. Een sterk spelende Beau Schodts wist een bal te ontfutselen en speelde gepast in op Hermann Youth. Hermann leverde de perfecte assist af op een goed gevolgde Maxim Versteeven die in doel kon verlengen. 3 – 1 (60’) Hermann kwam even later een teen tekort om een scherpe voorzet van de mee opgerukte Jannik Van Roosbroeck in doel te verlengen. (62’) Westerlo bleef hoge druk zetten waardoor het Lommelse gevaar zeer beperkt bleef. Het was even schrikken toen een vrije trap van Lommel de doelpaal raakte. (69’) Doelman Pieter Caubergh moest nog eenmaal gepast tussenkomen op een counter van Lommel. (71’) De Westelse defensie stond pal en gaf geen kansen meer weg. Maxim Versteeven besloot zijn laatste kans in het zijnet.(77’) Verdiende overwinning voor de Kemphanen.

Ploegopstelling :

Pieter Caubergh, Ferhat Kaya, Zenn Ulenaers, Natan Bonjean, Jannik Van Roosbroeck, Beau Schodts, Mohamed Ghorzy (80’ Michael Dangi), Yannis Henderix, Maxim Versteeven, Ruben Sierra Cappelletti, Hermann Youth (62’ Daan Driesen), Gille De Bruyne (NG), Maxime Van Dessel (NG), Kobe Lemmens (NG), Jitse Vandermotten (NG), Fabio Pinto Da Mesquita (NG)

Volgende wedstrijd :

Ma 02/03 Beerschot – KVC Westerlo : 20u15 : Adres : Cmp: Fc Kontich – Terr.1 – Duffelsesteenweg – 2550 Kontich (1836) Tel : 03/457.10.09

R.W.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA