Lloci: “Het gaf me kippenvel toen ze mijn naam scandeerden”

Matias Lloci maakte afgelopen zondag in de bekerwedstrijd zijn debuut voor KVC Westerlo. De jonge Gentenaar is één van de zomertransfers en liet zich met 2 assists en vele vinnige acties meteen opmerken. Onze supporters gaven hem dan ook een verdiende applauswissel. We zaten even samen met Matias en stelden hem enkele vragen:

Hoe bevalt je hier? Door wie werd je opgevangen en met welke spelers heb je het meeste contact?
Het bevalt me hier super goed in Westerlo. Ik moet zeggen dat iedereen van het team me zeer goed heeft opgevangen en in de groep heeft opgenomen. Ook de coaching staff heeft me hier veel bijgeholpen.

Eerste keer basis, 2 assists, leuke binnenkomer!
Ik wil de coach en de hele staf bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben. En ook mijn teamgenoten die mij vertrouwen op het veld. Ik voel me steeds beter, ik hoop dat ik zo kan blijven verder groeien en nog veel verdedigers in de wind kan zetten en assists kan geven voor het team.

Je was duidelijk verrast door de reactie van het publiek na je wissel. Wat ging er door jouw hoofd toen ze spontaan begonnen te applaudiseren?
De supporters waren echt geweldig, ik had het pas door toen ze mijn naam scandeerden dat het voor mij was dat ze zongen en applaudiseerden. Ik wil hun echt bedanken voor dat moment. Op mijn eerste wedstrijd, het is iets wat ik nooit zal vergeten en ik hoop dat ik hun nog veel momenten ga kunnen bezorgen om te applaudiseren voor mij in de toekomst.

Wie is je favoriete tegenstander in de volgende ronde van de Beker en waarom?
Maakt niet uit. In ’t kuipje moeten ze toch allemaal voor de bijl. (Lloci lacht)

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA