Léo Seydoux: Ik hoop het team veel bij te brengen

Leo, je bent een paar weken hier en je bent al een belangrijke speler voor het team?

Daarvoor ben ik naar deze mooie club gekomen. Ik hoop dat ik het team veel kan bijbrengen en dat ik dat de komende seizoenen kan blijven doen.

Hoe voel je je hier in deze club?

Ik voel me vanaf het begin echt goed. Ik ben heel goed ontvangen door het hele team en door de hele club en personeel. Ik ben heel tevreden De wedstrijd van vandaag was ook heel erg goed.

Het is totaal het tegenovergestelde van vorige wedstrijd?

Het is duidelijk dat we in vergelijking met de vorige wedstrijd een zeer goede reactie lieten zien. Ik denk dat we trots mogen zijn op het team. We hebben een enorme efficiëntie getoond. Zowel aanvallend als verdedigend. Ik denk dat we de positieve punten moeten onthouden en zelfverzekerd blijven. Om zo de rest van de competitie deze weg te blijven volgen.

De komende wedstrijden zijn alvast niet makkelijk.

Het is duidelijk dat alle directe confrontaties tegen Lommel, Seraing … moeilijke wedstrijden zullen opleveren. Dat zijn de wedstrijden waar we er moeten staan. We mogen niet loslaten, we moeten als team spelen. Het zijn de punten die we moeten pakken. Die punten zijn erg belangrijk in onze strijd om de tweede plaats. We hebben hele belangrijke wedstrijden en zullen hetzelfde werk moeten verrichten als vanavond.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA