KVC Westerlo zegt NEEN tegen pesten

Met de actie STIP IT wil ketnet komaf maken met pestgedrag. Pesten is niet oké maar komt helaas nog te vaak voor in onze samenleving.
KVC Westerlo wil duidelijk maken dat het pestgedrag niet oké vindt en komt mee op tegen pesten.

Pestgedrag, discriminatie en racisme komen spijtig genoeg nog te vaak voor in onze samenleving. KVC Westerlo wil een duidelijk statement maken dat het deze zaken absoluut niet tolereert binnen haar club. We omarmen de actie van STIP IT en willen tonen dat we onze rol als uitgesproken familieclub in de regio naar harte nemen.

Zowel bij ons eerste elftal, het bestuur, alle medewerkers, de jeugwerking, academie en het dameselftal klink een eenduidige boodschap. Voor pesten, discriminatie of racisme is geen plaats bij ons.

Wil je meer weten over de nationale actie van ketnet? Surf dan even naar https://stipit.ketnet.be/ en leer alles over de actie STIP IT.

Zit je na dit gelezen te hebben met vragen of heb je nood aan een babbel? Bij volgende organisaties kan je met al je vragen terecht:
Kinderen en jongeren: https://awel.be/ (Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal, een probleem).
(Jong)Volwassenen: https://www.caw.be/ (Het CAW versterkt welzijn).

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA