KVC Westerlo en CBS Schilderwerken zetten elkaar in de verf

KVC Westerlo is een lokale en streekgebonden familieclub die graag de samenwerking aangaat met lokale bedrijven. CBS Schilderwerken uit Westerlo behoort tot de trotse partners van onze club en zet zijn schouders ook dit jaar onder het sportieve project.

De samenwerking tussen KVC Westerlo en CBS Schilderwerken is niet nieuw. Zo was het ook CBS Schilderwerken die ’t Kuipje niet zo lang geleden nog letterlijk in de verf zette. De keuze voor een lokaal schilderbedrijf was voor ons snel gemaakt. De gerealiseerde schilderwerken getuigen bovendien van een focus op kwaliteit en vakmanschap, woorden waar wij ons als ambitieuze voetbalclub ook graag mee vereenzelvigen.

CBS Schilderwerken is een Westels schilderbedrijf met een jarenlange expertise. Men rekent er op een team van geschoolde en vakbekwame schilders. Met het schilderen van ’t Kuipje was men allesbehalve aan hun proefstuk toe. Met onder meer de restauratie- en schilderwerken van de Sint-Pieterskerk in Leuven en het schilderen van het kasteel Hoogveld in Zedelgem heeft men al veelvuldig bewezen grote projecten de baas te kunnen.

CBS Schilderwerken BVBA is er zowel voor particulieren als professionals en combineert binnen- en buitenschilderwerken met behangwerken en restauratiewerken.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA