KVC Westerlo blijft inzetten op de eigen jeugd!

Adil El Attabi en Maxim Versteeven ondertekenden vandaag hun eerste profcontract bij KVC Westerlo.
Beide spelers worden meteen uitgeleend om ervaring te kunnen op doen en speelminuten te verzamelen. Adil trekt naar Heist en Maxim gaat komend seizoen bij Houtvenne aan de slag.

We hielden een kort interview met beide spelers:

Dag Adil en Maxime,

Proficiat met jullie contract! Stel jullie even voor: wie zijn jullie, hoelang ben je al bij Westerlo, welke positie spelen jullie?

Maxim: Ik speel al sinds de U14 bij KVC Westerlo. Ik heb me altijd al een spits gevoeld. Ik kan ook spelen op de flanken.

Adil: Ik speel nog maar sinds vorig seizoen bij KVC Westerlo. Ik ben een aanvallend ingestelde speler, linker- of rechterflank als ook aanvallende middenvelder zijn posities waar ik uit de voeten kan.

Jullie hebben vorig seizoen al enkele keren kunnen proeven van het grote werk in enkele vriendschappelijke wedstrijden, vertel eens, hoe hebben jullie dit ervaren?

Maxim: Het was uiteraard een enorm fijne ervaring dat we eens konden proeven van het echte professionele voetbal. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen en dat ik eens met de “echte grote jongens” heb mogen meespelen en trainen.

Adil: Ik vond dit ook een zeer mooie ervaring om mee te maken. Het was een groot verschil ten opzichte van het belofte- en jeugdvoetbal. Ik ben enorm blij met de opportuniteiten die ik vorig seizoen heb gekregen.

Wat is jullie ambitie?

Maxim: Mijn ambitie is in eerste instantie om indruk te kunnen maken op KVC Westerlo en zo in de eerste ploeg te geraken. Ik wil me komend seizoen profileren als een echt volwaardige aanvaller in het volwassen voetbal. Ik wil ontzettend graag proberen doorbreken bij KVC Westerlo.

Adil: Mijn ambitie is om in eerste instantie bij KSK Heist zoveel mogelijk minuten te maken om nadien ook bij KVC Westerlo te kunnen voetballen. Verder ik wil ik me stap per stap verder ontwikkelen als voetballer.

Adil en Maxim: We willen KVC Westerlo bedanken voor deze kans en gaan ons uiterste best doen om alles te geven komend seizoen. We zijn ons er beiden van bewust dat we hard zullen moeten werken om ons te profileren in een eerste ploeg maar zien dit volledig zitten!

Bedankt en veel succes jongens!

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA