KVC Westerlo 1-1 RFC Seraing

Een hooggespannen duel vanavond in ’t Kuipje. bij herfsttemperaturen is het van moeten voor onze kemphanen vanavond tegen RFC Seraing. De troepen van Emilio Ferrera staan 2de in het klassement. Bij winst naderen onze kemphanen tot op één punt van RFC Seraing.

In een energiek wedstrijdbegin gaat het spel snel op en neer en ligt de wedstrijd in balans. De kansen wegen ligt in het voordeel van Seraing. In minuut 23 krijgt Westerlo via Vetokele de grootste kans op 1-0 in de eerste helft maar de Westelse spits krijgt de bal niet tussen de palen.

In de tweede helft gaat het opnieuw snel op en neer maar staat bij beide teams de organisatie goed opgesteld vandaag waardoor echt grote kansen wat uitblijven. In minuut 73′ krijgt Westerlo een penalty! Vetokele zet zich achter de bal en scoort de openingstreffer.

Seraing neemt in het slot van de partij de wedstrijd volledig in handen en scoort de gelijkmaker via Ndiaye! Een sterke Berke behoedt erger op nog enkele knappe kansen van Seraing. Opnieuw kunnen onze kemphanen hun winst niet doortrekken.

Technische info:

KVC Westerlo: Berke, Perdichizzi, Lloci, Antunes, Van Eenoo ©, Çiçek (🔄 66′ Gboho), Mabea, Keïta, Soumah, Vetokele (🔄 85′ Janssens), Dierckx (🔄 60′ Abrahams)

RFC Seraing: Dietsch, Swers, Pierrot, Kilota, Bernier, Lahssani, Mikautadze, Nadrani, Boulenger, Jallow (🔄 79′ Ndiaye), Milicevic (🔄 73′ Al Badaoui)

Doelpunten: ⚽️ Vetokele 1-0, ⚽️ Ndiaye 1-1

Gele kaarten Westerlo: 🟨 54′ Lloci, 🟨 81′ Gboho

Gele kaarten RFC Seraing: 🟨 41′ Mikautadze, 🟨 68′ Nadrani, 🟨 78′ Lahssaini

Rode kaarten Westerlo: 🟥 GEEN

Rode kaarten RFC Seraing: 🟥 Emilio Ferrera (coach)

________________________________________________________________________

Verslag geschreven door: Ruben Van Elst
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA