Vorig jaar lieten de omstandigheden het niet toe om ons jaarlijkse kreeftenfestijn te organiseren.
Dit jaar is dit gelukkig wel het geval, daarom nodigen we u graag uit op donderdag 8 juli om 19u30 op onze club om te komen genieten van heerlijke kreeft.

KREEFTENFESTIJN

Het afgelopen seizoen is voor iedereen een zeer speciale periode geweest, ook voor ons als club. We hebben iedereen enorm gemist het voorbije jaar. Immers, spelen zonder supporters in het stadion was voor onze spelers als ook voor ons als club echt een gemis.

We willen dat u weet dat u als business-seat houder zeer belangrijk bent voor onze club en een enorm belangrijke rol speelt in onze werking. De promotie naar 1A staat voorop. Zeker nadat we vorig jaar deze doelstelling niet konden bereiken.
Dit zal gebeuren door het voeren van weloverwogen transfers zodat we een selectie hebben die in staat is om dit doel te bereiken.

Om het volgende seizoen goed in te zetten, nodigen we jullie allemaal uit op ons kreeftenfestijn dat plaatsvindt op 8 juli. Hier kan u genieten van heerlijke kreeft in combinatie met een lekker drankje. Tijdens dit evenement zal u te woord worden gestaan door onze CEO Wim Van Hove en Vice-President Hasan Cetinkaya. Ook onze nieuwe coach Jonas De Roeck zal tijdens deze avond officieel aan u worden voorgesteld.

We hopen u terug te zien op donderdag 8 juli. Inschrijven voor het kreeftenfestijn kan u doen via het formulier hiernaast. Het evenement is gratis voor onze business-seat houders volgens het aantal aangekochte seats. Voor extra genodigden wordt een tarief van €85 (exclusief BTW) per persoon aangerekend.

De inschrijvingen sluiten op maandag 5 juli 2021 om 12u00. Het is dus belangrijk dat u voor dit tijdstip inschrijft.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA