Om het nieuwe business seizoen af te trappen, nodigen we u graag uit op donderdag 7 juli om 19u00 op onze club om te komen genieten van heerlijke kreeft.

KREEFTENFESTIJN

Het afgelopen seizoen was een seizoen om nooit meer te vergeten. Na 5 seizoen in 1B promoveerden we eindelijk naar de hoogste divisie.  Nu zijn we klaar om de Kempen weer op de kaart te zetten in 1A.

Om het volgende seizoen goed in te zetten, nodigen we jullie allemaal uit op ons kreeftenfestijn dat plaatsvindt op 7 juli. Hier kan u genieten van lekkere kreeft in combinatie met heerlijke wijnen. Tijdens dit evenement zullen  onze CEO Wim Van Hove en Vice-President Hasan Cetinkaya een woordje uitleg geven over de doelstellingen en ambititie in 1A.

We hopen u terug te zien op donderdag 7  juli. Inschrijven voor het kreeftenfestijn kan u doen via het formulier hiernaast. Het evenement is gratis voor onze business-seat houders volgens het aantal aangekochte seats. Voor extra genodigden wordt een tarief van €95 (exclusief BTW) per persoon aangerekend.

De inschrijvingen sluiten op donderdag 30 juni 2022 om 12u00. Het is dus belangrijk dat u voor dit tijdstip inschrijft.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Inschrijvingen gesloten

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA