KRC Genk maatje te groot in oefenwedstrijd

KVC Westerlo speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen eersteklasser KRC Genk. De Limburgers bleken jammer genoeg toch een maatje te groot voor onze Kemphanen.

Opstelling KVC Westerlo:

Berke, Biset, Remmer, Basilio, Mabea, Lloci, Antunes, Paulet, Dierckx, Gboho, Vaesen

Eerste helft: 2-0

Het openingskwartier ging gelijk op met een gevaarlijke Kouya Mabea die KRC Genk doelman Tobe Leysen tot 2 keer toe aanzette tot een save. Vervolgens scoorde Cyriel Dessers op het half uur twee keer in één minuut met een bijna identiek doelpunt. Hij werd tweemaal de diepte ingestuurd en wist vervolgens de bal langs onze doelman Berke Özer te leggen. Westerlo ging de rust in met een 2-0 achterstand.

Tweede helft: 5-1

De tweede helft ging van start met Ange-Freddy Plumain in de plaats van Ambroise Gboho. Cyriel Dessers scoorde na een kwartier zijn derde doelpunt van de wedstrijd. Een minuut later werd er balverlies geleden in onze verdediging, waarna Dessers opnieuw wist te profiteren en de netten deed trillen, 4-0.

Kouya Mabea bleef zich inzetten en zorgde voor dreiging vanop de flank, waarna hij werd neergewerkt vlak voor het strafschopgebied. Vervolgens zorgde Simon Paulet met de vrije trap voor een eretreffer door de 4-1 prachtig tegen de netten te werken. Cyriel Dessers diende onze Kemphanen echter van antwoord door de 5-1 eindstand op het scorebord te zetten.

In de 76e minuut werden Fabian Antunes en Kyan Vaesen vervangen door Dimitrije Jovanovic en Sava Petrov. Jovanovic zorgde in de slotseconden nog voor gevaar, maar zijn schot eindigde op de lat.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA