KNAPPE ZEGE

Na een boeiende partij voetbal was het Westerlo dat met  opgeheven hoofd het veld zegevierend kon verlaten. Seraing werd ingeblikt met 4 – 0.

Westerlo nam onmiddellijk het initiatief en eiste het meeste balbezit op. Een eerste doelpoging van Daan Driesen werd nog net afgeblokt. Even later kopte Daan een bal, op aangeven van Simon Paulet, nipt naast het doel. De Kemphanen speelden aan een hoog tempo en legden mooie combinaties op de mat. Met een mooie pas, diep tussendoor, bereikte Lorenzo Noviello de mee opgerukte Daan Driesen die in één tijd verlengde op Halim Kaygan. Halim twijfelde niet en schoot de bal mooi in doel. 1 – 0. (26’) Eénmaal werd doelman Jitse Vandermotten bedreigd toen hij een hoge bal loste maar uiteindelijk het gevaar nog kon keren. Ruststand 1 – 0.

Bij aanvang van de tweede speelhelft probeerde Seraing druk te zetten. Na enkele minuten namen de Kemphanen echter de match opnieuw in handen en drongen Seraing terug. Een sterke Christophe Janssens achterin wist met een mooie dieptepas Halim te bereiken die het tweede doelpunt aanbood aan Daan Driesen. Daan besloot in één tijd buiten het bereik van de keeper. 2 – 0.(53’) Lorenzo Noviello schoot een grote kans, op aangeven van  dirigent op het veld, Simon Paulet, over doel.(61’) Christophe Janssens toverde een perfecte lange bal op Matias Lloci uit zijn sloffen. Matias  op snelheid langs de lijn door, dribbelde de cornerlijn af en speelde de bal perfect in de loop van Simon Paulet die snoeihard in doel besloot. 3 – 0.(64’) Wat een counter ! ! ! Het doelpuntenfeest was nog niet gedaan. Na enkele wissels, doorgevoerd door trainer Kristof, was het invaller Tibo Houwaer die, na een verre uittrap van doelman Jitse, uiteindelijk in balbezit kwam en van ver succesvol uithaalde. 4 – 0. (72’) Op aangeven van Lorenzo kreeg Matias nog een kansje. De Seraing keeper weerde in corner. (75’) Christophe zag zijn corner  op de eerste doelpaal stranden. (77’) Tekenend voor Seraing in de tweede speelhelft, hun eerste schot tussen de doelpalen, kwam er pas in blessuretijd. Doelman Jitse stopte de bal klemvast. Prima prestatie van het ganse team, dit was propaganda voor het voetbal.

Ploegopstelling :

Jitse Vandermotten, Matias Lloci, Zenn Ulenaers (68’ Daan Schoors), Christophe Janssens, Basilio Ndong, Onur Gürler, Daan Driesen (68’ Tibo Houwaer), Beau Schodts, Halim Kaygan (68’ Dean Dubois), Simon Paulet, Lorenzo Noviello (79’ Zion Buekers), Fabio Pinto Da Mesquita (NG), Jason Janssens (NG), Kobe Lemmens (NG)

Gele kaarten : 52’ Zenn Ulenaers, 70’ Christophe Janssens

Volgende wedstrijd :

Ma 14/09 : STVV – KVC Westerlo : 19.30  Adres : STVV STAAIEN – Terr.1(Synthetisch) –Tiensesteenweg – 3800 St.Truiden

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA