Killer instinct

Westerlo mocht vrijdagavond de jonkies van Club NXT welkom heten in ’t Kuipje. Alweer werd het een moeilijke wedstrijd voor onze kemphanen tegen de laatste in de stand. Het grote verschil met enkele weken terug is dat Westel het killer instinct bovenhaalde en de wedstrijd naar zich toe trok in de tweede helft zonder echt gevaarlijk te zijn.

De rode kaart voor Keïta bracht nog even spanning in de wedstrijd maar de 10 overgebleven kemphanen hielden stand en halen zo 17 op 21. Met nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop kan Westerlo een fikse duit in het zakje doen. Tegenstander komende zondag is niemand minder dan leider Union SG. De Brusselaars namen de 3 punten mee uit ’t Kuipje met een vernederende 1-4 uitslag een dikke maand geleden.

Union SG was op alle vlakken een maatje te groot. Intussen begint Westel weer onder stoom te raken en wordt de wedstrijd van komende zondag een echte waardemeter. Wil Westerlo aanspraak maken op de eerste 2 plaatsen die recht geven op promotie moet het trachten de evenknie te zijn van leider Union SG.

Technische info:

KVC Westerlo: Berke, Biset ©, Antunes, Van Eenoo, Abrahams, Cicek (🔄 85′ Ghandri), Remmer, Ndong, Keïta, Brüls (🔄 45′ Vetokele), Dierckx

Club NXT: Lammens, Fofana, Hautekiet, Fuakala, Aelterman (🔄 60′ De Smet), Blomme ©, Ochieng (🔄 87′ Appiah), Engels (🔄 87′ Servais), Baeten, De Cuyper, Van Den Keybus

Scheidsrechters: Jordy Vermeire, Nick Senecaut, Martijn Tiesters, Tom Stevens

Doelpunten: ⚽️ 18′ Baeten 0-1 (P), ⚽️ 28′ Abrahams 1-1, ⚽️ 66′ Van Eenoo 2-1

Gele kaarten Westerlo: 🟨 53′ Keïta

Gele kaarten Club NXT: 🟨 65′ Ochieng, 🟨 83′ Blomme

Rode kaarten Westerlo: 🟥 80′ Keïta (2de geel)

Rode kaarten Club NXT: 🟥 GEEN

________________________________________________________________________

Verslag geschreven door: Ruben Van Elst
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA