KEMPISCHE SYNERGIE

KVC Westerlo is sinds de overname door de heer Oktay Ercan aan het ontbolsteren in een stabiele en sterke club in al zijn aspecten. Een belangrijk aspect daarvan voor onze club is een goede jeugdwerking en doorstroming van onze talentvolle voetballers.

Vanuit die gedachtegang gaan KVC Westerlo en KFC Houtvenne een intensieve samenwerking aan. Van een fusie of overname is geen sprake. Deze samenwerking is voor beide clubs een win-win situatie op verschillende domeinen.

Jeugdwerking

Elke club behoudt zijn eigen identiteit. KVC Westerlo blijft ernaar streven elk individueel talent te ontwikkelen op zijn of haar niveau. Toekomstgericht wordt er hard gewerkt aan een gezamenlijk opleidingsplan om de kwaliteit van beide jeugdopleidingen aanzienlijk te verbeteren. Een andere doelstelling is het organiseren van gezamenlijke clinics en vergaderingen om onze jeugdtrainers nog beter te kunnen ondersteunen.

Academie

Talentvolle spelers uit de academie van KVC Westerlo zullen de kans krijgen om op competitief niveau in een “echte” competitie zich te ontwikkelen om later de stap richting onze A-kern makkelijker te kunnen maken.

Accommodatie

Het eerste elftal van Houtvenne zal zijn competitiewedstrijden afwerken op het B-terrein van KVC Westerlo. Hiermee wordt duidelijk dat beide teams gebruik kunnen maken van elkaars accommodatie indien nodig. Dit betekent niet dat de jeugdploegen van KVC Westerlo op Houtvenne zullen moeten trainen of omgekeerd. Onze spelers zullen op KVC Westerlo kunnen blijven trainen en hun wedstrijden spelen.

Community

Op community vlak verenigen we beide supportersgroepen om een sterke basis te creëren en het supportersaantal van beide clubs te vergroten.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA