Jeugd

Bedankt!!!

30 mei, 2019

Dit weekend worden de laatste tornooien van het seizoen 2018-2019 afgewerkt. We mogen terugkijken op een geslaagd seizoen.

De A-kern eindingde 4e in de reguliere competitie en haalde een mooi resultaat in play-off 2. Onze dames werden 2e in 1e provinciale maar mogen toch promoveren naar 2e nationale. Ook bij de jeugd waren er verschillende teams die kampioen speelden in hun reeks. Denken we maar aan onze nationale U13 en nationale U18. Bij de regionale ploegen mochten de provinciale U21, provinciale U15 en gewestelijke U15A ook feesten. Verschillende andere teams grepen net naast de titel.

Als club wensen we alle spelers, trainers, afgevaardigden, medewerkers, vrijwilligers, sponsors, ouders,..., kortom iedereen die zijn steentje bijgedragen heeft aan dit geslaagde seizoen dan ook enorm te bedanken. Geniet van een welverdiende vakantie en we zien jullie graag terug het volgende seizoen.

Aan allen die, om welke reden dan ook, onze club naar volgend seizoen toe zullen verlaten wensen we veel succes toe in hun nieuwe uitdaging en hopen dat ze een positief gevoel hebben overgehouden aan hun KVC Westerlo-periode.