Jeugd

Sport+ clinic

21 oktober, 2018

KVC Westerlo organiseert in samenwerking met partners 3Action, Foodmaker en WoodsTM een uiteenzetting rond gezonde voeding en fitness naast het voetbal. Ook de medische staf geeft een uitzetting over hun werking. De club nodigt jullie allemaal uit op vrijdag 26 oktober om 19.00 uur uit in Club 1000. De toegang is gratis. 

De club werkt sinds enkele maanden samen met enkele nieuwe partners namelijk 3Action, Foodmaker en Woodsclub. Maar nog niet iedereen is volledig op de hoogte van hun meerwaarde voor onze club. Op vrijdag 26 oktober presenteren ze dan ook zelf wie ze net zijn en wat ze doen voor de club en in de toekomst voor jou. De uiteenzetting vindt plaats in Club 1000 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

De medische staf geeft een belangrijke uiteenzetting over de basis van gezonde voeding. Na deze uiteenzetting over gezonde voeding, geeft 3Action zijn visie over de extra ondersteunende mogelijkheden van sportvoeding.

Dankzij Foodmaker kunnen de jeugdvoetballers van KVC Westerlo vanaf het seizoen 2018-2019 genieten van lekkere, verse én gezonde voeding. Hiermee volgen de jeugdspelers het voorbeeld van de ‘profs’ van het A-Elftal van KVCW, die sinds 2014 al gezonde maaltijden van Foodmaker eten na uitwedstrijden.

Omdat naast gezonde voeding ook gezond en correct bewegen belangrijk is in de professionele ontwikkeling van jeugdspelers is KVCW ook een samenwerking aangegaan met woodsTM uit Westerlo. woodsTM is een fitness die niet is zoals alle andere. Bij woodsTM is men er van overtuigd dat iedereen kan veranderen en dat een sterker lichaam leidt tot een sterkere geest. woodsTM koppelt beweging aan voeding en aan gezondheid en zo is de ondersteuning voor onze spelers in de jeugdwerking van KVCW compleet.

Tijdens de Sport+Clinic behandelen onze partners op een interactieve wijze de volgende thema’s:
Foodmaker:   Great food for great people
Woods:   Fitness naast voetbal
Medische Staf:   DE BASIS van sporten = Gezonde voeding
3 Action:   Extra Ondersteuning tijdens het sport

Ook zullen er vanuit de medische staf enkele belangrijke tips gegeven worden rond gezonde voeding en beweging naast het voetbal. Bij de jeugdteams merken we hiervoor de laatste tijd meer en meer interesse. Dit is dus de unieke kans om meer te weten te komen op de manie waarop niet enkel jouw kind maar ook jij gezonder kan leven.

Na de clinic zal er de mogelijk zijn om bij de infostanden van onze partners extra vragen ze stellen over hun producten en werkwijze.

Je kan je gratis inschrijven via volgend emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.