Jeugd

Familiedag jeugd KVC Westerlo op 9 december 2017

29 november, 2017

Zaterdag 9 december speelt het eerste elftal om 17u00 tegen OH Leuven. Een ideale affiche om eens vanouds gek te doen en met de ganse KVC Westerlo jeugd het dak eraf te blazen. De perfecte gelegenheid om iedereen die je kent eens uit te nodigen op KVC Westerlo. Het beste pauze moment voor de studenten onder jullie. Kortom de place to be die zaterdag!

Uiteraard zal zo’n mega aanmoediging onze eerste ploeg zeker deugd doen! Onder het motto ‘hoe meer zielen hoe meer vreugde’ willen we er een heuse familiedag van maken. En hoe? Grootouders én alle -18 jarige uitgenodigd door een KVC Westerlo jeugdspeler krijgen gratis toegang. Alle andere volwassenen uitgenodigd door een KVC Westerlo jeugdspeler krijgen hun toegangsticket aan slechts 5 euro. (bestellingen - ook van de gratis tickets - uiterlijk 6 december door te geven aan je ploegafgevaardigde)

En let op:

- Voor iedere twee betalende tickets (5 euro) krijgt de jeugdspeler een pakketje stickers

- De ploeg die het meeste deelnemers weet op te trommelen wint voor het ganse team een etentje in het Themacafé met enkele spelers van het eerste elftal! 

EN ALLEMAAL SAMEN… krijgt 9 december weer een extra betekenis. 

DE KVC Westerlo jeugd neemt de West-tribune in en gaat er een onvergetelijke sfeer en wedstrijd van maken!

We rekenen op IEDER van u!!!