JEUGD: U14 klopt leider Club Brugge in eigen huis!

Afgelopen weekend speelden al onze elite teams tegen Club Brugge. Zo goed als alle teams moesten het onderspit delven, enkel de U14 waren in staat de 3 punten thuis te houden tegen de jeugdteams van de landskampioen.

We geven u graag een klein wedstrijdverslag mee:

Club Brugge begon aan de wedstrijd zoals verwacht met hoge pressing en veel balbezit, maar door onze goede organisatie bleven de echte kansen wel uit.
Toch kwam Brugge na 15′ op voorsprong na een klein foutje in de opbouw, maar lieten we de kopjes niet hangen. We speelden gedisciplineerd verder in ons blok en konden via een snelle omschakeling enkele prima kansen afdwingen.

Club Brugge werd steeds nerveuzer en begon wat overhaast te spelen met foute inspeelpasses tot gevolg. Zo kregen we gaandeweg meer greep op de wedstrijd en legden we zelf meer en meer mooie combinaties op de mat.
We scoorden in de laatste periode de verdiende gelijkmaker uit een hoekschop. Het was een wedstrijd uit een boekje dus neen we kropen niet achteruit maar gingen vol lef voor de overwinning.

Als dat dan nog lukt heb je 2 fiere trainers! Met een sterke organisatie en een hele grote dosis lef en zelfvertrouwen hebben we vandaag terecht gewonnen en staan we op plaats 6 in de rangschikking. Maar het allerbelangrijkste is dat deze jongens week na week veel progressie blijven maken.

Foto’s door Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA