Internationale Kemphanen

Donderdag werden alle Kemphanen terug verwacht in ’t Kuipje. Op twee spelers na, was iedereen present om de fysieke testen af te leggen die op het programma stonden. Edisson Jordanov en Lyle Foster werden opgeroepen om hun land te vertegenwoordigen in enkele interlandwedstrijden.

Edisson Jordanov speelde met Bulgarije 3 wedstrijden in de Nations League. In de eerste confrontatie tegen Noord-Macedonië moest Jordanov vrede nemen met een stek op de bank. Tegen Georgië en Gibraltar mocht in de basis starten van bondscoach Petrov. De Lions van Bulgarije moeten momenteel vrede nemen met een 3de plek in League C.

Lyle Foster werd dan weer opgeroepen door de Belgische coach Hugo Broos om de groep van de Bafana Bafana te vervoegen. Zuid-Afrika probeert zich te plaatsen voor de Afrika cup in een groep met Marokko, Ivoorkust en Namibië. Afgelopen donderdag stond een confrontatie met Marokko op de planning. In het Stade Moulay Abdallah wist Lyle Foster vroeg in de wedstrijd een doelpuntje mee te pikken. Dit bleek achteraf niet voldoende voor de overwinning. Marokko wist in de slotminuten van de wedstrijd de 2-1 op het bord te zetten. Leuk detail, Marokko is één van de tegenstander van onze Rode Duivels in de groepsfase van het WK in Qatar.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA