INSCHRIJVEN KVCW – KMSK DEINZE

Beste supporter

Wat hebben we jouw steun gemist in het stadion! We mogen je weer verwelkomen in ’t Kuipje op 20 september 2020 voor onze tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen KMSK Deinze!

Je dient jezelf vooraf in te schrijven via onderstaande formulier. In eerste instantie zullen abonnees voorrang krijgen voor deze wedstrijd. Ook de mensen in jouw bubbel zullen over een abonnement moeten beschikken.

Inschrijven kan tot woensdag 16.09.2020 om 12u00 maar is nog steeds onder voorbehoud tot goedkeuring van ons plan. Nadien wordt de reservatieperiode voor abonnees afgesloten.

Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, worden deze vrijgesteld voor niet-abonnees na woensdag 16.09.2020. Hierover zal nog verdere communicatie volgen. Het is dus NIET de bedoeling om in deze eerste fase als niet-abonnee al in te schrijven.

Na het invullen van het formulier zal je de nodige tickets per mail ontvangen (hou er rekening mee dat dit enkele werkdagen kan duren) alsook een extra mail met de regels die in acht moeten worden genomen tijdens je bezoek aan ’t Kuipje. Lees deze richtlijnen zeker grondig na om een vlotte wedstrijdorganisatie te kunnen verzekeren!

Aangezien we voor een grote spreiding moeten zorgen over het ganse stadion is de kans ook zeer reëel dat je niet zal kunnen plaatsnemen op jouw vaste abonnementsplaats.

In deze tijden mogen we echter allemaal blij zijn dat we de kans krijgen een wedstrijd bij te wonen, dus hopen wij hierbij op ieders begrip te mogen rekenen!

Tot snel!

Spelers, staff en bestuur van KVC Westerlo

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA