Het wil maar niet lukken

Eerste helft: 0-1

Opstelling KVC Westerlo: Van Langendonck, Janssens, Yameogo, Seigers, Soumah, Seydoux, Keïta, Van Eenoo, Alici, Vetokele, Çiçek

Westerlo startte wederom gretig aan de partij en kreeg enkele goeie kansen met onder andere een trap van Çiçek tegen de paal. Toch was het RWDM dat op voorsprong wist te komen. Medhi Terki kon de score openen voor de Brusselaars. Westerlo vond niet meteen een antwoord en RWDM controleerde de wedstrijd. Een sterke peptalk van coach Bob Peeters moest soelaas brengen tijdens de tweede helft.

Tweede helft: 2-2

Meteen na rust wist onze Turkse goalgetter de gelijkmaker te scoren. Çiçek trapte de bal onhoudbaar binnen en bracht onze kemphanen weer in de partij. De vreugde was van korte duur aangezien Glenn Claes kon scoren nadat de Westelse verdediging de bal niet wegkreeg uit de eigen zestien. Westerlo zette vol in op het slotoffensief met een driedubbele wissel. Mabea, Dierckx en Perdichizzi moesten voor frisse strijdlust zorgen. Die aanpak loonde want Westerlo kwam weer op gelijke hoogte via Keïta. Verder dan dat kwamen onze kemphanen vanavond niet ondanks spannende slotminuten.

Met nog 2 wedstrijden te gaan is het vooral zaak nu om het seizoen in schoonheid af te sluiten en volop verder te bouwen aan volgend seizoen.

Verslag geschreven door: Ruben Van Elst
Foto’s: Luc Meynaerts

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA