Handvol Internationals

Onze Kemphanen zien vijf jongens uitzwerven, om volgende week interlandvoetbal te gaan spelen. Maxim De Cuyper is voor de eerste keer opgeroepen om met onze jonge duivels twee vriendschappelijke wedstrijden te gaan spelen. De eerste wedstrijd vindt plaats volgende donderdag 22 september in Leuven, enkele dagen later mag hij Frankrijk gaan bekampen.

Ook Ravil Tagir en Nicolas Madsen zijn opgeroepen om met hun respectievelijke U21 te gaan spelen. Voor Ravil betekent dit zijn 15e selectie voor Jong Turkije, waar hij effectief in 11 wedstrijden mocht meespelen. Hij zal dinsdag 27/9 een oefeninterland tegen Georgië spelen. Nicolas heeft dan weer zijn 11ste selectie voor Jong Denemarken beet. Hij startte daar tweemaal in de basis en hij mocht zesmaal als invaller het veld op. Hij zal op 23/9 en 27/9 tegen Kroatië spelen.

Dan hebben we ook twee A-internationals in onze rangen rondlopen. Lyle Foster mag de Bafana Bafana van Hugo Broos gaan vervoegen (wedstrijd 24/9 tegen Sierra Leone) en Dorgeles Nene mag weer meespelen met Les Aigles de Mali (twee wedstrijden tegen Zambia). We gaan jullie op de hoogte houden van de uitslagen en prestaties van onze jongens.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA