GEWIJZIGDE VERKEERSSITUATIE TOT 30 JUNI

Wie de komende periode onze site wil oprijden zal dit voortaan enkel nog maar via één richting kunnen. De wijziging komt er om de veiligheid van onze (jeugd)spelers en bezoekers van de club maximaal te kunnen garanderen. De wijziging werd aangevraagd en goedgekeurd bij gemeente Westerlo waardoor het niet naleven van de regels kan bestraft worden door de politie.

Het oprijden van onze site doet u aan de oprit met de spelers vlaggen.
Net na de vluchtheuvel kan u rechts de parking opdraaien, hier kan u uw voertuig parkeren wanneer u zich tot de club moet begeven.
Na uw bezoek aan de club dient u de parking te verlaten via Goorakker, indien u dan rechts afslaat komt u opnieuw op De Merodedreef terecht. Het is dus verboden onze site te verlaten langs de spelersvlaggen!

In onderstaande video zie je een voorbeeld van het traject dat in één enkele richting dient afgelegd te worden indien u onze site wil oprijden en later ook weer zal verlaten.

KLIK HIER VOOR OFFICIËLE AANKONDIGING

KVC Westerlo zoekt chauffeurs voor privévervoer:

Is u in het bezit van een geldig rijbewijs en wenst u een deeltijdse of voltijdse betrekking neem dan contact met ons op via email: Wim.vanhove@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

Team Pnt
Union SG 50
RFC Seraing* 32
Lommel SK 31
KVC Westerlo* 31
KMSK Deinze* 27
RWDM** 25
Lierse Kempenzonen 14
Club NXT* 7
*Match minder gespeeld

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA