G-Voetbal

Michiel Nys Cup

Wie was Michiel?

Michiel stond mee aan de wieg van G-voetbal KVC Westerlo. Eerst als trainer, maar al snel als overkoepelend coördinator. Een taak die hij met veel trots vervulde. Hij was dan ook geliefd bij iedereen. Onder zijn impuls groeide G-voetbal KVC Westerlo uit van een ploegje met minder dan 10 spelers uit tot een immense organisatie van bijna 50 spelers en 6 trainers.
Helaas sloeg op 23 maart 2013 het noodlot toe. Michiel, die al langer vocht tegen een hersentumor, verloor de strijd op amper 24-jarige leeftijd. Een mokerslag voor onze club...

Waarom?

Om de herinnering aan Michiel levendig te houden organiseert G-voetbal KVC Westerlo jaarlijks de Michiel Nys Cup. Tijdens dit toernooi zijn alle G-ploegen uit de regio en ver daarbuiten van harte welkom om enkele wedstrijdjes te komen spelen in een gezellige en sportieve sfeer. Ook willen we op deze manier het G-voetbal extra in de kijker zetten, aangezien dit voor vele mensen nog steeds een onbekende wereld is.

Ondertussen hebben we reeds zes succesvolle edities achter de rug. Een sfeerverslag van de afgelopen editie vind je hier.

De zevende editie van de Michiel Nys Cup vind plaats op 05 Mei 2019!!!

Noteer deze data alvast in jullie agenda. Meer info volgt

 

Sport.Vlaanderen