G-Voetbal

Nieuwsbrief 2e seizoenshelft

Het heeft even geduurd, maar de nieuwsbrief is een feit.

Kalender

Na een tussentijdse evaluatie is de nieuwe kalender gepubliceerd. Per wedstrijdgroep kan je deze op de website vinden. Voor onze teams verandert er niets. Dat wil zeggen dat we nog steeds een team afvaardigen op niveau 1, 3 en 4. Via de app "BBF" kan je kalender per team ook raadplegen, een handige tool voor je smartphone.

Toernooien

Van zodra de data bekend zijn zullen deze ook verschijnen in de kalender. 
Onder voorbehoud zullen al onze teams meedoen aan het toernooi van KV Mechelen op zondag 29 april.
Niveau 3 en 4 worden naar alle waarschijnlijkheid ingeschreven op het toernooi van Club Brugge. Dit vindt plaats op zaterdag 19 mei. 
Noteer de datums alvast in jullie agenda.

6de Michiel Nys Cup

Het belangrijkste toernooi voor ons is natuurlijk de Michiel Nys Cup. Tijdens dit thuistoernooi hopen we alvast weer op een massale opkomst. Zondag 6 mei moet dan ook met stip worden aangeduid.

Westel Magic Run

De voorbereidigen van de Westel Magic Run zijn al volop aan de gang. Dit loopevenement vindt ook plaats op zondag 6 mei. Vanaf 13u30 zijn er enkele kinderreeksen. Om 14u30 starten de 5 en 10 km aan hun wedstrijd. Meer info hierover elders op de website. Je kan de Westel Magic Run ook volgen op Facebook.

Wedstrijdactiviteit

Op vrijdag 12 januari mochten onze G-spelers oplopen met de eerste ploeg. Deze eer was weggelegd voor onze jongste spelers. Onze oudere atleten lieten de vlaggen waaien op de middencirkel. Aangezien onze jongste spelers niet met 22 zijn, werden deze aangevuld door leerlingen van de 3master Retie en Tielen. Voor hen was dit een zeer fijne ervaring. Ook enkele spelertjes van OG Vorselaar waren van de partij om de erehaag te vormen.