G-Voetbal

Nieuwbrief september

Dit seizoen zal er elke maand een nieuwsbrief worden gepost. Hierin vinden jullie informatie en verslagen van wat er die maand is gebeurd. Ook kun je er de agenda voor de komende maand vinden.

Seizoensstart

Op dinsdag 6 september werden de trainingen voor het seizoen 2016 - 2017 gestart. Met 42 spelers hadden we meteen een mooie opkomst. Meer info over de trainingen, onder andere wanneer er niet wordt getraind, kan je vinden bij "info trainingen".

Nieuwe trainer

We zijn blij om de komst van een nieuwe trainer te mogen aankondigen. Brent Theys zal vanaf dit seizoen ons trainerskorps versterken. Hij zal samen met Geert en Danny de wedstrijdgroep niveau 4 + kids onder zijn hoede nemen. Welkom Brent!

Football Kick-Off

Op zondag 4 september namen we met 3 teams deel aan de FKO. Dé start van het G-voetbalseizoen met ongelooflijk veel ploegen uit het ganse land. Onze jongens gaven het beste van zichzelf en konden achteraf terugblikken op een geslaagde dag.

Screeningstoernooi

11 september stond het screeningstoernooi op het programma. Net als vorig seizoen zal KVC Westerlo deelnemen aan de recreatieve competitie op 3 niveaus, namelijk niveau 1, 3 en 4. Enkel op niveau 4 is er een kleine verandering. Het betreft hier het zogenaamde overgangsniveau. Dit wil zeggen dat er gespeeld zal worden tegen jonge ploegen.

Kalender

De kalender is bekend! U kan hem terugvinden op de website bij de wedstrijdgroep van jouw keuze.

Agenda oktober

1ste speelweekend:
Niv. 4: 09/10 om 13u00: Toernooi Hofstade
Niv. 3: 09/10 om 11u30: KVC Westerlo - KFC Duffel
Niv. 1: 15/10 om 11u30: KVC Westerlo - KFC Turnhout

2de speelweekend:
Niv. 4: 23/10 om 13u30: Grobbendonk - KVC Westerlo
Niv. 3: 23/10 om 11u30: KVC Westerlo - Noorse
Niv. 1: 23/10 om 9u30: Simikos - KVC Westerlo

Week van de G-sport: (24 tot 28 oktober):
In het kader hiervan zal de jeugd van het G-team op zaterdag 22 oktober mee oplopen met de eerste ploeg. Al onze andere spelers worden verwacht om een erehaag te vormen en tijdens de rust een penalty te trappen.