FOOT&FOOD KVC Westerlo

Op vrijdag 19 maart spelen onze Kemphanen om 20:00 tegen competitieleider Union Saint-Gilloise. KVC Westerlo organiseert een online match diner met het nodige entertainment om de avond zo aangenaam mogelijk te maken.

In samenwerking met onze partners Van Eyck en Vinterra stelden we 3 menu’s samen die voor elke supporter toegankelijk zijn. Ook is er de keuze om wijn, gin of bier bij te bestellen om je avond helemaal compleet te maken.

We voorzien een leuk en interactief avondvullend programma:

18h45 Zoom-sessie open, Inloggen en gezellig praten met mekaar
19h00 Verwelkoming in ons virtuele Kuipje & toast op een spannende wedstrijd
19h05 Start van een spannende quiz over onze club en over voetbal in het algemeen. Kroon jezelf tot DE ultieme voetbalfan van KVC Westerlo en maak kans op een abonnement naar keuze (uitgezonderd van business seats) om elke wedstrijd van volgend seizoen gratis bij te wonen.
19h30 Live DJ-set vanuit ‘t Kuipje door een van onze talentvolle supporters. Tegelijk kunnen de bestellers van onze Foot&Food hun bestelde gerechten opwarmen volgens de meegegeven instructies. Zo kunnen ze genieten van hun maaltijd met een passende DJ-set op de achtergrond.
20h00 Live-uitzending van de spannende wedstrijd tussen onze kemphanen en competitieleider Union. We raden aan om je laptop aan te sluiten op je TV voor een betere kwaliteit. Je kan de wedstrijd natuurlijk ook volgen via Eleven Sports terwijl je in onze Zoom-stream zit.
20h45 Mid-time interview.
21h00 Start tweede helft.
21h45 Einde van de wedstrijd. Supporters hebben de kans om na te praten.

De verschillende menu’s en dranken zijn te vinden op de webpagina van Foot & Food (zie link inschrijven). Wees er dus zeker bij, het belooft een unieke en toffe avond te worden met een belangrijke wedstrijd. Hopelijk kunnen we deze afsluiten met een overwinning om onze kansen op promotie naar 1A te behouden.

Inschrijven kan je via: https://kvcwesterlo.be/footfood

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA