Finales Westel E Cup live op de middenstip!

Morgen (18/04) is het zo ver, dan worden de finales van de 2de editie van het FIFA toernooi van KVC Westerlo gespeeld. Na een hele week alles uit de kast te hebben gehaald, wisten 8 sterke deelnemers zich te plaatsen voor de finales. Zij hebben de unieke kans om op de middenstip, volledig coronaproof, een FIFA wedstrijd te spelen.

Finales

De Westel E Cup is dit jaar opgesplitst in de Europa League en de Champions League. Net zoals in de echt, zitten de sterkste spelers in de Champions League en de iets minder sterke in de Europa League. In beide toernooien worden zondag 2 finales gespeeld. Een finale voor de 1ste en 2de plaats en een ‘verliezersfinale’ voor de 3de en 4de plaats. Dat maakt dus dat er in totaal 4 wedstrijden op de middenstip worden gespeeld. Om er voor te zorgen dat ook andere mensen de wedstrijden kunnen volgen, worden de wedstrijden live gestreamd op het Twitch-kanaal van KVC Westerlo (kvcwesterlo).

Coronaproof

Uiteraard worden alle coronamaatregelen zondag strikt gevolgd. Elke finalist wordt gevraagd altijd een mondmasker te dragen, altijd afstand te houden en om de handen regelmatig te ontsmetten. Bovendien krijgt elke finalist bij aankomst een coronasneltest en is alles in openlucht. Ook zorgen we ervoor dat tussen elke wedstrijd alles grondig ontsmet wordt.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA