Na de succesvolle eerste editie van de Westel E-Cup, zal ook dit jaar het online FIFA-toernooi opnieuw plaatsvinden. Vanaf maandag 12 april, de tweede week van de Paasvakantie, organiseert de club voor het tweede maal een online FIFA-competitie voor PlayStation, de tweede editie van de Westel E-Cup.

Om de wisselbeker op het einde van het toernooi mee naar huis te nemen, zal je ook dit jaar uit je pijp mogen komen. De Westel E-Cup zal onderverdeeld zijn in verschillende fasen. Het online toernooi start met een rechtstreekse knock-out fase. De winnaars van deze wedstrijden strijden in de winnaarsgroepsfase verder tegen elkaar, deze geven we de naam Champions League. De verliezers strijden verder in de verliezersgroepsfase, de Europa League. Beide groepsfasen worden onderverdeeld in poules van 4 spelers. In deze fase zullen de spelers van de A-kern in het toernooi aantreden.

Van beide groepsfasen zullen de 2 beste spelers van de poule aantreden in de Champions League eindfase en de Europa League eindfase. Door middel van rechtstreekse knock-out wedstrijden zal er worden uitgemaakt wie de beste FIFA-speler van Westerlo en omstreken is.

Wees dus niet getreurd, een verlies in de eerste knock-out wedstrijd betekent dus niet het einde van jouw toernooi. Uitschakeling in de kwalificatie betekent dus een 2e kans in de Europa League. Ook daar kan je strijden voor een plaats in de Europa League finale en een mooie prijs.

https://www.facebook.com/westelecup2021

Algemene informatie

Wedstrijddagen: maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag & zondag
Wedstrijddagen beginnen steeds om 19u00
Aanmelden tussen 17u00-18u30 op Facebook

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA