Na zo lang dé ploeg van het Kempenland op televisie te hebben moeten kijken zijn er dit seizoen weer supporters welkom in ’t kuipje! Omdat we jullie zo hard gemist hebben, steken wij ons beste beentje voor om iets terug te doen voor onze supporters. Daarom kondigen we met veel enthousiasme de KVC Westerlo Fan Village aan!

Fan Village

De Fan Village is een centraal plein waar alle supporters samenkomen om de sfeer voor de wedstrijd er alvast goed in te krijgen. Dit zal onder meer gebeuren met de hulp van onze DJ! Om jullie helemaal in de juiste stemming te brengen organiseren wij voor elke thuiswedstrijd een Happy Half Hour. Dit zal 1.5 uur voor de wedstrijd beginnen met een leuke DJ-Set en zal een half uurtje voor de wedstrijd stoppen zodat iedereen tijdig naar de tribune kan om de leuke feestsfeer gewoon voort te zetten!
Op tijd naar het stadion komen is dus de boodschap! De Fan Village zal iedere thuiswedstrijd ter hoogte van het themacafé doorgaan.

Er zullen ook hamburgers en frieten beschikbaar zijn voor de supporters.

Praktisch

Om de Fan Village te kunnen betreden is het noodzakelijk dat u een geldig Covid Safe Ticket kan voorleggen.

Alle info rond het Covid Safe Ticket vind je hier terug. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken al even voor u opgesomd.

WAT HOUDT HET COVID SAFE TICKET JUIST IN?

Een geldig Covid Safe Ticket voldoet aan één van de volgende vijf zaken:

Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.

je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test).

Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen.

Je bent jonger dan 12 jaar.

Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA