Elite Jeugd KVC Westerlo behaalt label Elite 1

Na onderzoek van de jeugdlicentiedossiers op basis van het uitgewerkte reglement voor het Elite label seizoen 2020-2021, hebben alle clubs van de Pro League de definitieve eindscore ontvangen.

Onze jeugdopleiding behaalde onder impuls van onze nieuwe eigenaar de hoogste score ooit sinds de invoer van de jeugdlicentie. We stijgen maar liefst met 6 punten ten opzien van vorig seizoen en mogen met enige trots aankondigen dat we volgend seizoen aantreden  in de A-reeks van het Elitevoetbal.

Dankzij de verdere uitbouw van de infrastructuur, de professionalisering en de factor ‘doorstroming’ behaalden we deze editie een mooie eindscore van 66,5 punten. Volgend seizoen zullen we op dit elan verdergaan en onze jeugdopleiding op ieder niveau verder perfectioneren zodat jeugdspelers hun talent maximaal kunnen ontwikkelen in een optimale leeromgeving met blijvend oog voor onze sociale en familiale kenmerken die onze club zo mooi maken.

De tegenstanders van KVC Westerlo elite jeugd komend seizoen: RSC Anderlecht, Club Brugge, Standard, Racing Genk, KAA Gent, Sporting Charleroi, KV Mechelen, STVV, OH Leuven, Cercle Brugge en Zulte-Waregem.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA