EFFICIËNTER WAASLAND BEVEREN

In een zeer matige wedstrijd hebben de Kemphanen vandaag hun meerdere moeten erkennen in een efficiënter Waasland Beveren.
De wedstrijd eindigde op 0 – 3.

De wedstrijd kende een vrij lange studieronde met veel middenveldspel langs beide kanten en heel weinig dreiging. Westerlo was het meest aan de bal maar vond geen oplossingen om doorheen de W.Beveren- defensie te komen. Beveren pakte uit met een stevig blok met veel volk achter de bal en loerde voornamelijk op de counter. De eerste Westerlo dreiging kwam er na een prima aanval vanop links. Nurittin Demir speelde gepast in op Kyan Vaesen die de bal mooi teruglegde op Maxim Versteeven die snoeihard uithaalde maar zijn schot rakelings naast het doel zag verdwijnen. (19’) Onmiddellijk hierop probeerde Yannis Henderix het vanop afstand maar de keeper reageerde klemvast. (20’) W.B. kwam op voorsprong na een slecht ontzetten van de bal uit de Westerlo defensie. 0 – 1 (21’) De Waaslanders dreven de score verder op na een snelle tegenaanval. In twee-drie tijden gleden zij, te gemakkelijk, doorheen de Westerlo defensie en scoorden beheerst de 0 – 2. (32’) Doelman Pieter Caubergh schudde even later nog een prima save uit de mouwen op een verraderlijk afstandsschot. (36’) De kans voor Westerlo om terug in de match te komen volgde in het slot van de eerste speelhelft. Op aangeven van Yannis Henderix kon Recep Gül zich doorzetten naar doel maar zag zijn geplaatst schot prachtig gered door de keeper. (41’) Ruststand 0 – 2. Gedurende de tweede speelhelft zagen we een iets agressiever spelend Westerlo. Waasland Beveren keek de kat uit de boom en liet het spel aan Westerlo. De Kemphanen slaagden er echter niet in om voor enige dreiging te zorgen. Daarvoor zaten er teveel slordigheden in het spel en was de tweede afvallende bal meestal voor de tegenpartij. Toen Waasland Beveren nog de 0 – 3 wist te scoren, opnieuw via de counter, was de wedstrijd gespeeld. (66’) Westerlo slaagde er niet meer in om nog een eerredder te scoren.

Ploegopstelling :

Pieter Caubergh, Natan Bonjean, Gille De Bruyne, Kel Ofori Aidu(73’ Lorenzo Noviello), Nurettin Demir (45’ Kobe Lemmens), Beau Schodts, Adil El Attabi, Yannis Hendrix (80’ Maxime Van Dessel), Maxim Versteeven, Recep Gül (73’ Hermann Youth), Kyan Vaesen,Daan Schoors (NG), Robbe Huygelberghs (NG), Ferhat Kaya (NG)

Volgende wedstrijd :

Ma 04/11 : Eupen – KVC Westerlo : 19.30 : Adres : Stade Kehrweg – Terr.2(Synthetisch)
Kehrweg,14 – 4700 Eupen
087/74.29.93

Rik Wauters

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA