Een boodschap van Sinterklaas

Sinterklaas kon er helaas niet bij zijn vandaag wegens COVID-19. En nog erger, alle pieten waren ziek! Gelukkig was er preventieadviseur Jurgen Dehaes (vanaf heden preventie piet) die de Sint een handje kwam toesteken. Preventie piet kreeg de hulp van Koen Van Langendonck, Pieter Caubergh en Lukas Van Eenoo om samen met Sinterklaas alle cadeautjes klaar te maken.

Vandaag, 5 december, stond het jeugdcommissie team klaar om de jonge kemphanen van U6 tot en met U9 op te vangen met een belangrijke boodschap. Sinterklaas kon er dan wel niet bij zijn, maar nam met zijn Iphone een filmpje op voor onze jeugdspelers. Na het tonen van dit filmpje verzamelden de kids in ’t Kuipje waar Sint alle cadeautjes had verstopt. Om het af te maken zongen alle jeugdspelers luidkeels enkele Sinterklaasliedjes om Sint te bedanken voor het leuke cadeautje!

Enkele foto’s

KVC Westerlo zoekt chauffeurs voor privévervoer:

Is u in het bezit van een geldig rijbewijs en wenst u een deeltijdse of voltijdse betrekking neem dan contact met ons op via email: Wim.vanhove@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

Team Pnt
Union SG 35
RFC Seraing 26
KVC Westerlo 24
KMSK Deinze 23
RWDM 22
Lommel SK 21
Lierse Kempenzonen 10
Club NXT 7

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA