Een bitter gelijkspel

Westerlo klom in het begin van de tweede helft op voorsprong na goed stoorwerk van Atabey Çiçek. Lommel SK maakte in de slotminuten gelijk via kapitein Neven. Na de uitsluiting voor Seydoux was het zaak het punt binnen te halen. Een bitter gelijkspel vanavond waarmee onze kemphanen in de stand weinig opschieten.

Het werd een eerste helft om snel te vergeten. Beide teams laten amper in hun kaarten kijken waardoor veel afwachtend spel het gevolg was. Zowel Lommel als Westerlo kregen de nodige kleine doelkansen al was Lommel er iets dichter bij met een afstandschot dat knap gepareerd werd door Özer en een dribbel van Moreno die de gehele Westelse defensie in de wind zette maar zijn schot kraakte. Westerlo was gevaarlijk via kopballen van Atabey Çiçek en Perdichizzi maar het killer instinct bleef voorlopig uit.

begin tweede helft leek het spelbeeld van de eerste helft herhaald te worden. Tot Atabey Çiçek het juiste momentum had gevonden om door te jagen op de Lommelse defensie. Hij recupereerde de bal in het strafschopgebied en zag dat Lukas Van Eenoo goed gevolgd was. De West-Vlaming kon zo makkelijk scoren in zijn 100ste officiële wedstrijd voor KVC Westerlo!

Lommel SK begon hoger druk te zetten en Westerlo kroop achteruit tegen de eigen zestien aan. Na enkele waarschuwingsschoten Zaroury en Moreno en een doelpunt van Neven dat werd afgekeurd voor buitenspel was het in de slotminuten dan toch raak. Zaroury bracht de bal voor doel en opnieuw was daar de Lommelse kapitein Glenn Neven die de bal dit keer met het hoofd voorbij Özer wist te werken.

Een puntendeling als verdicht waarbij onze kemphanen in het klassement weinig opschieten.

Technische info:

KVC Westerlo: Özer, Perdichizzi, Van Eenoo, Çiçek, Plumain (68′ Gboho), Seydoux, Mabea, Soumah, Vetokele (84′ Alici), Paulet, Dierckx (90′ Remmer)

Lommel SK: Grimshaw, Lemoine, Neven, Henkens, Verschueren, Kadiri (72′ Koki Saito), Troonbeeckx (71′ Thordarson), Vandersmissen, Vinicius, Moreno, Zaroury

Doelpunten: ⚽️ 1-0 Van Eenoo, ⚽️ 1-1 Neven

Gele kaarten: 🟨 Leo Seydoux (2x), 🟨 Lemoine

Rode kaarten: 🟥 Leo Seydoux

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA