KVC Westerlo breidt uit met jong geweld

WESTERLO – Samen met een ambitieuze club komen ook ambiteuze nieuwe krachten. KVC Westerlo haalt met Dennis Wijns een nieuwe commerciële medewerker binnen. Samen met Jan Caers, commercieel manager van de club, wordt op deze manier het commerciële luik versterkt. De club mikt op de uitwerking van nieuwe intiatieven en een nog betere ondersteuning voor haar commerciële partners en bedrijven.

Als ex-jeugdspeler van KVC Westerlo kreeg Dennis de kans zijn stage bij KVC Westerlo af te werken. Mede door de vlotte samenwerking krijgt hij nu de kans om fulltime aan de slag te gaan binnen de club.

“De sportwereld en de commerciële sector kunnen combineren is altijd een droom geweest”,aldus een enthousiaste Dennis. De kersverse commercieel medewerker is 23 jaar, afkomstig uit Averbode, en behaalde een diploma advanced business management.

Door de uitbreiding van de commerciële cel en de financiële inspanningen van de nieuwe investeerder zullen projecten die al langer op de plank lagen van onder het stof gehaald worden. De uitwerking hiervan kan de commerciële werking van de club weer op een volgend niveau brengen.

“Met de frisse aanpak van Dennis ben ik ervan overtuigd dat we nieuwe creatieve acties en projecten kunnen opzetten richting supporters en sponsors”, zegt Jan Caers.

—————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Dennis Wijns: 0472 03 19 00 of via dennis.wijns@kvcwesterlo.be

Jan Caers: 0479 600 990 of via business@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA