DE WEG NAAR DE TITEL

De afgelopen 4 weken deden we een terugblik op seizoen 2013/2014. Komende zaterdag 16 mei staat de laatste wedstrijd op het programma tegen KAS Eupen. In een reeks #dewegnaardetitel werden de laatste 4 wedstrijden van het beruchte kampioenen jaar opnieuw uitgezonden via ons youtube-kanaal. Zo wil onze club de supporters tijdens deze moeilijke tijden een positieve terugblik geven in de geschiedenis van KVC Westerlo.

Elke week werd op zaterdag een wedstrijd uitgezonden via het youtube-kanaal van KVC Westerlo. De wedstrijden tegen KSK Heist, ASV Geel en Moeskroen zijn intussen al de revue gepasseerd. Nu zaterdag staat de partij tegen KAS Eupen nog gepland.

Doorheen de week werden de supporters ook verwend met weetjes over het seizoen 2013-2014. Zo kwamen er meteen een heleboel herinneringen weer bovendrijven.

Als afsluiter zal op zondag 17 mei na de laatste wedstrijd een live interview plaatsvinden met toenmalig en huidige goalie Koen Van Langendonck. Met een quiz willen met hem terugblikken op het seizoen 2013/2014 en wat dat seizoen voor hem betekende.

Afspraak nu zaterdag 16 mei om 15u00 voor de laatste wedstrijd tegen KAS Eupen, jij kijkt toch mee?

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA