COVID SAFE IN ‘T KUIPJE

Welkom in ’t Kuipje! Het drinken van een pintje met de kameraden, het aanvuren van ons elftal vanop de tribunes, het juichen bij elk doelpunt dat we maken is nog steeds mogelijk. In deze laatste rechte lijn naar (hopelijk) de titel, kunnen we onze 12e man goed gebruiken!

Met wat moet je rekening houden bij een bezoek aan ons stadion?

  • Er zal een losse ticketverkoop plaatsvinden tijdens de openingsuren van de fan- en ticketingshop. Deze vind je hier: https://kvcwesterlo.be/nl/contact/
  • Ook online zal je een ticket voor de wedstrijden kunnen bestellen. Dit kan je hier: https://westerlo.tickethour.be/. De online verkoop sluit een dag voor de wedstrijd.
  • Op wedstrijddagen zijn de loketten open.
  • Het stadion mag geopend worden onder een 80% capaciteit per tribune.

Covid Safe Ticket

We werken met het Covid Safe Ticket. Reden dat we via Covid Safe werken is dat KVC Westerlo achter de vaccinatiestrategie van de overheid staat. Enkel op deze manier kunnen we onze supporters de sfeer en de vrijheid teruggeven die we veel te lang hebben moeten missen en kunnen we op een veilige manier zonder beperkingen van voetbal genieten, zoals het hoort.

WAT HOUDT DIT JUIST IN?

Naast je ABO of ticket heb je ook een geldig vaccinatieattest nodig. Dit zijn de mogelijkheden:

Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.

je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test).

Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen.

Je bent jonger dan 12 jaar.

Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

COVID-MAATREGELEN

COVID SAFE TICKET APP / GEPRINT

HOU JE IDENTITEITSKAART KLAAR

RECYCLAGE

Vanaf de eerste competitiewedstrijd zal onze club moeten kunnen aantonen dat 90% van het PMD-afval gerecycleerd wordt. Hiervoor rekening we op jullie bewustzijn en hulp als supporter. In en rond het stadion zullen sorteereilanden staan om restafval en PMD van elkaar te scheiden.

ROOKVERBOD

Vanaf dit seizoen zal er een algemeen rookverbod gelden in alle stadions in de Belgische competitie. Dit houdt in dat er in en rond het stadion niet meer mag gerookt worden. We vragen met aandrang om deze maatregel na te leven.

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA