COVID SAFE IN ‘T KUIPJE

Onze supporters zijn nog steeds welkom in het stadion. Het drinken van een pintje met de kameraden, het aanvuren van ons elftal vanop de tribunes, het juichen bij elk doelpunt dat we maken is nog steeds mogelijk. We staan dan ook klaar om jullie met open armen te ontvangen in het ’t Kuipje.

Met wat moet je rekening houden bij een bezoek aan ons stadion?

We werken met het Covid Safe Ticket. Reden dat we via Covid Safe werken is dat KVC Westerlo achter de vaccinatiestrategie van de overheid staat. Verder zal je verplicht een mondmasker moeten dragen en dit zowel in als rond het stadion. Enkel op deze manier kunnen we onze supporters de sfeer en de vrijheid teruggeven die we veel te lang hebben moeten missen en kunnen we op een veilige manier zonder beperkingen van voetbal genieten, zoals het hoort.

WAT HOUDT DIT JUIST IN?

Naast je ABO of ticket heb je ook een geldig vaccinatieattest nodig. Dit zijn de mogelijkheden:

Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.

je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test).

Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen.

Je bent jonger dan 12 jaar.

Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

COVID-MAATREGELEN

COVID SAFE TICKET APP / GEPRINT

HOU JE IDENTITEITSKAART KLAAR

DRAAG STEEDS JE MONDMASKER

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Er zal een controle plaatsvinden in 2 zones:

  • Zone 1: hier wordt je Covid Safe Ticket gecheckt samen met je mondmasker en identiteitskaart.
  • Download de COVIDSAFEBE app en log in via E-health of Itsme om je vaccinatieattesten altijd op zak te hebben. Meer info: https://covidsafe.be/nl/
  • Je kan ook een papieren versie aanvragen of afdrukken thuis.

Aanvragen: via de helpdesk (078/78.78.50) à leveringstermijn van 1 week!

Zelf afdrukken: via www.mijngezondheid.be (kaartlezer en pincode identiteitskaart nodig).

  • Zone 2: Hier wordt je ABO of ticket gecheckt. Na deze controle kan je het stadion betreden en naar je vaste zitplaats gaan.

INFOMOMENT

Voor alle supporters die rond het hele COVID SAFE TICKET gebeuren vragen hebben kan je terecht tijdens de openingsuren van onze fan- en ticketingshop.

ULTIEME BELEVING

Om onze supporters maximaal te verwelkomen zullen we op elke thuiswedstrijd voor en na de wedstrijd een Fan Village installeren op parking 1. Na controle van je COVID SAFE TICKET kan je hier gezellig met je vrienden terecht voor een hapje of een drankje. Nadien kan je makkelijk naar zone 2 om het stadion te betreden.

TICKETS

  • Er zal een losse ticketverkoop plaatsvinden tijdens de openingsuren van de fan- en ticketingshop. Deze vind je hier: https://kvcwesterlo.be/nl/contact/
  • Ook online zal je een ticket voor de wedstrijden kunnen bestellen. Dit kan je hier: https://westerlo.tickethour.be/
  • Op wedstrijddagen zelf zullen enkel vakken J1, K, A en G nog beschikbaar zijn aan de loketten.

RECYCLAGE

Vanaf de eerste competitiewedstrijd zal onze club moeten kunnen aantonen dat 90% van het PMD-afval gerecycleerd wordt. Hiervoor rekening we op jullie bewustzijn en hulp als supporter. In en rond het stadion zullen sorteereilanden staan om restafval en PMD van elkaar te scheiden.

ROOKVERBOD

Vanaf dit seizoen zal er een algemeen rookverbod gelden in alle stadions in de Belgische competitie. Dit houdt in dat er in en rond het stadion niet meer mag gerookt worden. We vragen met aandrang om deze maatregel na te leven.

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA