Nieuws

Sport+Clinic op KVC Westerlo: een gigantisch succes

Op vrijdag 26 oktober ging onze eerste Sport + Clinic door op KVC Westerlo. Het werd een geweldig succes met bijna 100 deelnemers.

Een avond met een knipoog naar onze medische staf, onze community, maar vooral richting onze partners. Als club trachten we steeds de lat iets hoger te leggen, ook dit jaar is dit onze doelstelling.Onze jeugd is belangrijk, en deze wordt ondersteund door enkele belangrijke partners.

Net geen 100 aanwezigen kwamen luisteren naar een avond gevuld met interessante sprekers, en vooral een avond boordevol informatie over ondersteuning tijdens het sporten.

Zo kwam Foodmaker iedereen overtuigen van hun bijzondere gezonde aanpak binnen onze club.
Woods Westerlo kwam dan weer hun vestiging in Westerlo uit de doeken doen, met ook een bijzondere aanpak binnen hun fitnesszaak die vooral persoonlijke begeleiding en een rustige stimulerende sfeer centraal plaatst.

Daarnaast kwam er een interactieve uiteenzetting over onze basisvoeding vanuit onze Medische staf met aansluitende tussenkomsten van onze partner 3Action. Het was een goed gevulde avond die werd afgesloten met een drankje in café 't  Kuipje, waar dan ook enkele infostanden van onze partners actief waren.

Directe vraagstelling naar Woods.het proeven en testen van sportdrank, sportvoeding 3Action. En elke deelnemer kreeg nog een goodiebag mee van Foodmaker.

“Als organisator van deze eerste editie besef ik dat er zeker werkpuntjes aanwezig waren, maar kan ik toch met trots terugblikken op onze Sport + Clinic” zegt organisator Jurgen Dehaes.

Wij bedanken ook onze partners Woods, 3Action en Foodmaker voor hun aanwezigheid.