Nieuws

Geef eens een compliment(enbandje)!

Vrijdag 19 oktober komt de complimentenboom van Gemeente Westerlo langs bij KVC Westerlo. Geef voor of na de wedstrijd aan jouw favoriete supporter een armband met een positieve boodschap. Deze actie is een organisatie rond de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. 

In oktober staat er een complimentenboom op verschillende plaatsen in Westerlo. Hierin hangen complimentenbandjes. Neem er gerust een bandje uit met het compliment dat je aan je vriend, vriendin, broer, zus, mama, papa, juf of meester wil geven. Geef elkaar (eens / meer) complimentjes! Zo help je anderen om zich beter in hun vel te voelen. 

Deze actie is een organisatie rond de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. Gedurende de hele maand oktober staan we extra stil bij het belang van je goed in je vel te voelen. Door het geven van complimentjes aan mekaar, kan je elkaars veerkracht vergroten waardoor je sterker uit kleine of grote tegenslagen kan komen.

Vrijdag 19 oktober kan je de complimentenboom terug vinden bij KVC Westerlo. De boom zal voor in de inkomhal van het secretariaat geplaatst worden gedurende de hele dag, tot zelfs tijdens de wedstrijd. Bedankt je mede supporter dus met een complimentenbandje! Leuk toch?

Eerst stond de complimentenboom in de inkomhal van Sportpark De Beeltjens, in De Zoerla en in de inkomhal van het gemeentehuis. Nadien staat de boom op 15 en 16 oktober tijdens de middag in jeugdhuis Phoenix en van 22 tot 25 oktober in de Academie Beeldende Kunst in Westerlo.