Nieuws

Steun zaterdag Think Pink

Zaterdag ondersteunt KVC Westerlo de vzw ‘Think Pink’. Zij willen in het kader van Music for Life van Studio Brussel de nodige centjes inzamelen voor het onderzoek naar borstkanker. Zowel tijdens de jeugdwedstrijden als bij de wedstrijd van ons eerste elftal kan je aan verschillende standjes lippenbalsem en handsanitizer van Think Pink kopen voor €5

Wat doet ‘Think Pink’ nu net?

Via hun website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties vragen zij meer aandacht voor borstkanker en screeningsmammografie. Ze informeren, sensibiliseren, steunen wetenschappelijk onderzoek en zamelen geld in voor zorg -en nazorgprojecten.

Zaterdag 11 november 2017 zal het team van Think Pink vanaf 8u30 zowel voor, tijdens als na de jeugdwedstrijden met een standje aan onze Fanshop hun producten verkopen. Voor en na de wedstrijd van het eerste elftal worden deze producten aan de ingangen van ’t Kuipje verkocht. Think Pink verkoopt lippenbalsem en handsanitizer aan 5 euro per stuk. Helemaal niet veel als je ziet wat voor hulp je kan zijn voor de stichting tegen borstkanker.

Ook de oplopers zullen in het teken staan van Think Pink. Ze zullen in roze shirts het veld betreden.

Via deze actie wil KVC Westerlo zijn steentje bijdragen.