Christian Brüls verlaat KVC Westerlo

Ondanks pogingen in een andere zin van KVC Westerlo heeft speler Christian Brüls besloten om een nieuwe sportieve uitdaging aan te gaan bij 1A club STVV. De speler beschouwt dit op dit moment van zijn carrière, die in een laatste fase zit, als een noodzakelijke stap om de verdere uitbouw van zijn loopbaan te garanderen.

Deze oplossing was in het belang van beide partijen dan ook de enige mogelijke. De speler maakte ons en onze fans gelukkig door het hoog niveau dat hij weer wist te halen nadat zijn carrière in het slop zat en hij deze, via een traditie club met belangrijke sportieve waarden zoals KVC Westerlo weer wist te herlanceren.

We wensen de speler alle geluk toe bij zijn nieuwe club en hopelijk ontmoeten we mekaar volgend jaar in 1A. De ambitie van KVC Westerlo blijft immers dezelfde en de club hoopt in de volgende dagen de sportieve stappen die zij hiertoe wil nemen te kunnen aankondigen.

KVC Westerlo zoekt chauffeurs voor privévervoer:

Is u in het bezit van een geldig rijbewijs en wenst u een deeltijdse of voltijdse betrekking neem dan contact met ons op via email: Wim.vanhove@kvcwesterlo.be

RECENT NIEUWS

Team Pnt
Union SG 35
RFC Seraing 26
KVC Westerlo 24
KMSK Deinze 23
RWDM 22
Lommel SK 21
Lierse Kempenzonen 10
Club NXT 7

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA