CASHLESS BETALEN

Beste supporters,

De laatste week kampen we met enkele problemen die verband houden met het online opladen van je saldo, het raadplegen van je saldo of het toevoegen van een nieuwe betaalkaart.  Onze externe partners stellen alles in het werk om dit probleem zo spoedig als mogelijk op te lossen.

Via de STARNET CASHLESS app ben je momenteel wel in staat om je kaart toe te voegen en online op te laden. Er bestaat de mogelijkheid dat je een foutief saldo te zien krijgt (vanwege bovengenoemde problemen). Het correcte saldo zal wel zichtbaar zijn bij een effectief betaling in het stadion.

Het is daardoor voorlopig ook niet mogelijk om de cashless waarde van vorig seizoen op de nieuwe abonnementen te transfereren. Wel kan je nog gewoon met je abo van vorig seizoen blijven betalen op wedstrijddag tot we de waardes kunnen overboeken.

De werking in het stadion ondervindt geen problemen. Je kan op elke kassa je saldo checken, je kaart opladen aan onze oplaadpunten en betalen met je cashless kaart aan onze drankstanden.

We hopen er desalniettemin vanavond een groot voetbalfeest van te maken samen met jullie en stellen alles in het werk om deze problemen zo spoedig als mogelijk op te lossen.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA