Business Kick Off

18/11/2021 – 19u00

Op sportief vlak is het seizoen natuurlijk al een tijdje geleden afgetrapt. We zijn dan ook enorm trots dat we kunnen zeggen dat we na 10 wedstrijden bovenaan het klassement staan. Nu is het tijd om ook het Business-seizoen op spetterende wijze af te trappen! We nodigen u dan ook graag uit voor ons Business-Kick Off Event op donderdag 18 november vanaf 19 uur.

Wat kan u verwachten?

  • 2 interessante gastsprekers:

PAUL BORGIONS van Borginsole komt vertellen over de samenwerking met KVC Westerlo.

Beter wandelen, lopen en sporten? Dat start bij het vermijden van overbelastingsletsels van de enkel, knie, heup, rug of zelfs van de nek. BORGinsole hightech podologische functionele zolen houden uw lichaam in balans en geven aangepaste sturing.Borginsole podologische zolen worden op maat gemaakt na een doorgedreven voetanalyse en check-up van je hele bewegingssysteem. Vanuit een 3D scan ontwerpt uw podoloog unieke intelligente inlegzolen die u helpen succesvoller door het leven te stappen. Ideaal voor sporters, jonge kinderen en mensen met voetproblemen.

Borginsole is zo sinds vorig jaar al partner voor de loop- en voetanalyse van onze eerste ploeg en academie, en zet nu ook verder stappen naar een intensievere begeleiding van onze eigen jeugd. Paul Borgions, zaakvoerder, komt zijn visie en manier van werken toelichten tijdens deze interessante uiteenzetting.

DIRK PUT van Change with Impact geeft een uiteenzetting over de interne optimalisatie van bedrijfswerking!

Bent u toe aan een interne optimalisatie van de werking van uw bedrijf of organisatie ? Maar weet u niet welke stappen u best eerst zet, of hoe u uw medewerkers motiveert om dit samen met u te realiseren? Dan neemt Dirk u graag mee in de boeiende vergelijking tussen uw bedrijfsteam & een sportteam.Waarom? Omdat de werking van beide verrassend genoeg heel gelijklopend is!

Vanuit diverse invalshoeken licht hij toe hoe u komt tot een coherent samenspel van diverse factoren zoals een duidelijke visie, een sterke organisatie, passende communicatie, ed. En met duidelijke tools & voorbeelden zet hij u op weg om meer te “scoren” met uw bedrijfsteam.

  • Gevold door een heerlijk walking dinner, verzorgd door onze huiscateraar Catering Van Eyck

Een ideale kans dus, om uw mede-seathouders nog beter te leren kenen, en verdere zakelijke contacten te leggen.

Deelname is GRATIS voor uzelf en 1 genodigde.
Extra inschrijvingen zijn mogelijk aan 60€ (excl. BTW) per persoon.

INFO COVID SAFE

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Uw Bedrijf

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA