Bob Peeters: We moeten deze mentaliteit blijven tonen.

Bob, 2-2 tegen kampioen Union. Dat is wel een goede prestatie denk ik?

Dit was dit seizoen veruit onze beste prestatie tegen Union. Je wilt natuurlijk altijd winnen maar 2-2 is een goede prestatie tegen een team dat 11 keer op rij wint.

We speelden een goede eerste helft waarin we controle hadden over de wedstrijd. We scoren vlak voor de rust 1-0 waardoor we ook vrij goed starten aan de tweede helft. Vervolgens werd Lapoussin erin gebracht en toen kregen we wat problemen waardoor het 1-1 werd. De corner waaruit ze scoorden had geen corner mogen zijn, wij hadden de bal moeten hebben. Dan komen er dus frustraties op waardoor het ook nog 1-2 wordt. Hierna hebben we enkele wissels gedaan en dan is het altijd leuk om als coach te zien dat die beslissing haar vruchten afwerpt en die jongens zorgen voor de 2-2.

Het team heeft vandaag veel inzet en een goede mentaliteit getoond. Dit moeten we vasthouden voor de komende vier wedstrijden.

Je bracht vandaag drie nieuwe jongens aan de aftrap. Ben je van plan om de komende wedstrijden nog nieuwe namen te brengen, met oog op volgend jaar?

Dat weet ik nog niet, dat moeten we bekijken. Ik vond het vandaag in ieder geval geslaagd. We hebben besloten om Koen de laatste vijf wedstrijden van het seizoen te laten spelen omdat Berke de club zal verlaten. Koen heeft heel lang moeten wachten op een kans om nog eens te spelen en heeft zich altijd als een professional gedragen.

Rubin Seigers en Guy Yameogo moesten ook nog wat wedstrijdritme opdoen maar hebben het goed gedaan. Er komt nu een interland break aan dus we zullen zien wie er het fitst is en wie er dus tegen Lierse zal spelen.

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA