BLACK MONDAY !

Tegen het voorlaatste gerangschikte Roeselare leden de Westelse Beloften, na een teleurstellende wedstrijd, een pijnlijke nederlaag. Het werd 1 – 2. Van een zwarte maandag gesproken….

In het wedstrijdbegin nam Westerlo het initiatief. Op aangeven van Adil El Attabi stelde Recep Gül de Roeselare doelman als eerste op de proef met een afstandsschot. Geleidelijk aan stak ook Roeselare de neus aan het venster en moest doelman Pieter Caubergh attent reageren op hun eerste counter. Op vrije trap kwam Roeselare op voorsprong. De bal werd aan de eerste paal binnen getrapt. 0 – 1. (20’) In de slotfase van de eerste speelhelft behoedde Pieter zijn ploeg van een grotere achterstand door een gepaste tussenkomst met de voet. Ruststand 0 – 1, na een doelkansarme eerste helft.

De tweede speelhelft startte in mineur voor de Kemphanen. Roeselare scoorde de 0 – 2 na geklungel in de Westelse defensie. Een doelpunt in ware geschenkverpakking. (47’). De Kemphanen lieten de moed niet zakken en sloegen onmiddellijk terug. Een voorzet van Adil El Attabi vanop rechts bereikte Yannick Mols die in één tijd de bal snoeihard in doel knalde. 1 – 2. (47’) Er was opnieuw hoop. Westerlo dwong enkele corners af maar wist hieruit niet tot scoren te komen. De Roeselare goalie heerste in de lucht en liet zich niet betrappen op een foutje. Westerlo slaagde er niet in om gevaarlijke acties op de mat te brengen en bleef onmondig voor doel. In de slotfase van de wedstrijd haalde de ingevallen Lorenzo Noviello nog enkele keren uit op doel zonder succes. Een zwak Roeselare was vandaag efficiënter dan Westerlo en benutte de weinige kansen die ze kregen. Westerlo kende vandaag een ware off-day en leverde een ondermaatse prestatie af.

Ploegopstelling :

Pieter Caubergh, Ferhat Kaya, Zenn Ulenaers, Kel Ofori Aidu, Gille De Bruyne (66’ Lorenzo Noviello), Beau Schodts (87’ Maxime Van Dessel), Recep Gül (80’ Nurettin Demir), Yannick Mols, Maxim Versteeven,  Yannis Henderix (85’ Ruben Sierra Cappelletti),  Adil El Attabi, Kobe Heyns (NG), Robbe Huygelberghs (NG), Zion Buekers (NG),

Volgende wedstrijd :

Ma 09/12 KV Kortrijk – KVC Westerlo : 20.00 : Adres : Jeugdacademie KV Kortrijk  Terr.3 Synthetisch – Weverstraat Z/N – 8500 Kortrijk

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA